• caption1
  caption1
 • caption2
  caption2
 • caption3
  caption3
 • caption4
  caption4
 • caption5
  caption5

Echipa

Firma Proex este administrată de personal calificat în construcții, având în componență ingineri și tehnicieni cu o bogată experiență în construcții civile și industriale.

Administratorul firmei, Pavel Plămădială, a acumulat experiență în domeniul gestionării și administrării firmelor de profil, înainte de a investi în propria afacere.
El a colaborat cu firma Kappazet Grup (companie care a construit și a dezvoltat o rețea de peste 40 de benzinării Lukoil în Transilvania.
A coordonat activitatea firmelor Consensus, Teo Com etc. Pavel Plămădială este licențiat ca Project Manager în Construcții.

Director coordonator al firmei este Prof. Dr. Visarion Plămădială, specialist în Construcții Industriale și Civile, profesor la Universitatea de Stat în Construcții din Chișinău.

Cei doi directori conduc o echipă în cadrul căreia fiecare om este valoros și important.

În ceea ce privește soluțiile optime, au un rol important în companie inginerii Eduard Robu: inginer-constructor diriginte de șantier și Radion Chisnenco - specialist economia construcțiilor.

Firma are contracte de colaborare cu specialiști în domeniul Protecției Muncii, responsabili tehnici aiexecuției în construcții, consultanță în domeniul controlului calității executării lucrărilor.